Waarom klanten ons waarderen met een 8,5

Het opbouwen van langdurige relaties kan alleen als wij altijd met u mee blijven denken. Het is daarom voor ons belangrijk dat wij voor u niet zo maar een datacenterleverancier zijn, maar juist een partner. Eén die u altijd kunt vertrouwen en u ondersteunt waarnodig. Tevreden klanten daar draait het voor ons om en u als klant staat daarom binnen Dataplace centraal. Om ons zelf scherp te houden en waar nodig te kunnen verbeteren wordt er jaarlijks een klanttevredenheidsonderzoek uit. Hiermee proberen wij elk jaar onze lat steeds verder te verhogen. Hieronder de cijfers die wij dit jaar hebben verkregen.

Cijfers KTO: Algemene klanttevredenheid: 8,5| Diensten in verhouding tot de kosten: 7,5 | Betrouwbaarheid: 8,5 | Klantgerichtheid: 8,6 | K.i.s (keep it simple): 8,3
Cijfers datacentrumgids.nl: Totale beoordeling: 9,0

Het feit dat wij door onze klanten met een 8,5 worden gewaardeerd en door onze gebruikers met een 9, maakt ons enorm trots. Wij hebben daarom ook een aantal van onze klanten extern laten interviewen, omdat wij van mening zijn dat juist zij u het beste kunnen vertellen wat Dataplace zou kunnen betekenen voor uw bedrijf of organisatie. Zij delen open en eerlijk hun eigen ervaringen met Dataplace. Lees deze verhalen en ontdek waarom deze klanten hun IT-omgeving en servers in Dataplace hebben gehuisvest.

Onze klanten delen hun ervaringen over Dataplace

Tot eind 2014 had IMCD haar servers in eigen beheer. Een incident, waar problemen met de koeling aan ten grondslag lagen, deed de organisatie besluiten op zoek te gaan naar een datacenter. Het belangrijkste criterium?

Wigo4it is de coöperatie van de sociale diensten van Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht op het gebied van informatievoorziening. Zij brengen vraag en aanbod samen en ontwerpen, ontwikkelen, beheren en onderhouden ICT-applicaties.

Het onderbrengen van servers had bij internationale grootmacht Boskalis nog niet eerder prioriteit.

Als professionele hosting provider is Qweb sinds het ontstaan in 2002 succesvol. Om dat te blijven is doorontwikkelen volgens directeur Erol Avci een must.

Slapeloze nachten hield Jelle Maes, directeur/eigenaar van Server Boost en Instant Dedicated, over aan de perikelen rondom een vorige datacenterleverancier.

Toen in het voorjaar van 2010 de eerste paal werd geslagen voor Dataplace, was al zeker dat proserve na de afronding als eerste bedrijf gebruik zou maken van de diensten van het gloednieuwe datacenter.

PROXSYS is gespecialiseerd in het aanleggen en beheren van ICT-netwerken voor de meest uiteenlopende organisaties. Het Gorinchemse bedrijf kent een veelomvattend maar overzichtelijk dienstenpakket en is regelmatig voorloper in de markt.