Colocatie en Housing met 100% uptime

Door IT-infrastructuur te huisvesten in Dataplace waarborgt u de continuïteit van uw IT-omgeving. Deze dient namelijk altijd beschikbaar te zijn en juist daar ligt onze focus. Dit is hét doel waarvoor Dataplace vanuit het oogpunt van voormalig datacentergebruikers is gebouwd. Onze infrastructuur en onze dienstverlening blijven wij daarom continu uitgebreid testen, onderhouden, certificeren en waar nodig verbeteren. Hierdoor hebben wij sinds ons bestaan een beschikbaarheid (uptime) van 100% weten te realiseren.

Kiest u voor Dataplace dan kiest u voor betrouwbare colocatie en housing oplossingen. Zonder zorgen uw IT-infrastructuur bij ons huisvesten is wat u doet als u kiest voor de datacenterdiensten van Dataplace.

Referentie dataplace - in gesprek met Boskalis

Kenmerkend voor onze colocatie en housing diensten

Colocatie en housing van Dataplace is gericht op gebruikers, veiligheid, betrouwbaarheid en snelheid. Kortom: complete ontzorging m.b.t. de continuïteit van uw IT-infrastructuur bestaande uit:

 • Betrouwbaar advies

  De experts van Dataplace staan altijd voor u klaar, bij elk project denken en werken zij samen met u mee om zo de beste oplossing te kunnen leveren.

 • Flexibiliteit om te groeien

  Kwart racks, halve racks, hele 19” racks, een volledige corridor, private cage of private suite? Hoe groot of complex uw IT-infrastructuur is of wellicht wordt, u heeft bij ons de flexibiliteit en ruimte om te groeien.

 • Continuïteit via redundante (N+1) infrastructuur

  Niets aan het toeval overlaten. Redundantie in onze kwalitatief hoogwaardige (nood)stroom, brandbeveiliging, koeling en netwerksystemen zorgen voor de continuïteit van onze infrastructuur waarvan uw organisatie afhankelijk is.

 • Twin datacenter

  Breng uw IT omgeving onder in twee van onze datacenters, geografische spreiding en dubbele garanties zorgen voor ultieme zekerheid.

 • Uiterst veilig

  Door te voldoen aan de hoogste beveiligings-certificeringen (ISO 27001:2013 voor informatiebeveiliging en NCP BORG klasse 4 voor fysieke beveiliging) is uw IT-infrastructuur op en top beveiligd in onze TIER III geclassificeerde datacenters.

 • Duurzaam

  Dataplace datacenters zijn zo energiezuinig mogelijk ingericht door gebruik te maken van energiezuinige koelingstechnieken.